مشاوره حقوقی رایگان - مسبب حادثه رانندگی ودریافت خسارت

باسلام وخسته نباشید سال 96 باخاور به علت خستگی وخواب آلودگی اتوبان قم کاشان تصادف کردم ومتعاقب اصابت جسم سخت شده ام بعد 10ماه به پزشکی قانونی کاشان مراجعه کردم که جواب معاینات اولیه را به بیمه بردم به خاطر بی اطلاعی آیا جواب نهایی بعداز سه ماه دیگرجهت تیین دیه که از پزشکی قانونی گرفتم باید به بیمه ببرم یا ازطریق پاسگاه مربوطه یا مراجع قضایی اقدام کنم چون بیمه گذار برگ معا ینات اولیه را از من گرفت وگفت پرداخت میکنیم لطفا راهنمایی کنید باتشکر.

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

کپی برابر با اصل را به بیمه دهید و اصل برگه رو در پرونده قضایی بگزارید