مشاوره حقوقی رایگان - شکستگی دست پسرم در مسابقات فوتبال مدرسه

با سلام، دست پسرم در مسابقه بین فوتبال مدارس شکسته شده و با آمبولانس به بیمارستان و سپس اتاق عمل و نهایتاً منجر به گذاشتن پلاتین و 5 عدد پیچ شد و مرخص شده، بیمه دانش آموز میگه که فاکتورها و هزینه هایی که انجام دادید رو بیارید تا برای پرداخت اقدام شود.
حال سوال من اینجاست که علاوه بر هزینه های درمان مگر این شکستگی نیاز به پرداخت دیه ندارد، و آیا باید برای دریافت دیه از مدیر مدرسه و یا معلم ورزش شکایت کنم ؟؟؟
لازم به ذکر است که پسر من 12 سال سن دارد و طبق گفته پزشک ارتوپد باید بعد از گذشت 6 ماه پلاک و پلاتین ها طبق یه عمل جراحی دیگه برداشته شود. ممنون میشم که منو راهنمایی کنید. پیشاپیش از زحمات و تلاشهای شما عزیزان کمال تشکر و قدردانی را دارم.

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام همانگونه که مطرح فرموده اید علاوه بر جبران هزینه های درمان موضوع شکستگی وعیوبی که دراثر حادثه حاصل می شود مشروط به طرح شکایت واحراز موضوع در مرجع قضائی متضمن نظریه پزشکی قانونی قابل مطالبه وجبران است البته مسبب ممکن است مدیر ناظر ویا فردی باشد که موجب ورود زیان شده است لذا پیشنهادمی گردد برای جلوگیری از اطاله دادرسی ورسیدن به نتیجه مطلوب شما علیه مقصر حادثه مدیر وناظر مدرسه طرح شکایت کنید تا درفرآیند رسیدگی مواجه با مشکل عدم توجه شکایت نشوید

آیدا رضوانی

سرکار خانم آیدا رضوانی :

بله باید شکایت کنید تا کارشناس در صورتی که کسی تقصیری مرتکب شده دیه تعیین کنه