مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام وقتتون بخیر.
حدود خرداد ماه امسال من یک ملک خریدم که توی سند فقط یک پارکینگ داشت اما فروشنده گفت اینجا چون انباری نداشته دو تا پارکینگ بهش دادن و زیر پله رو هم به عنوان انباری میتونید استفاده کنید. چند وقتی هست که مالکین ساختمان میگن اگر مدرکی نداشته باشم که این پارکینگ برای این واحده من دیگه نمیتونم توی پارکینگ دوم پارک کنم. منم افتادم دنبال موضوع که قضیه چیه. موضوع از این قرار بوده که این ملک به یکسری ادم ارث رسیده بوده که همه به یکی از برادرا وکالت میدن و اون با یک پیمانکار این ملک رو میسازه. پیمانکار برای یک واحد نمیتونه انباری در بیاره برای همین اینا توافق میکنن که زیر پله به عنوان انباری بشه برای یکی از واحد های پیمانکار و برای اینکه ملک از ارزش نیافته یه پارکینگ مزاحم بهش بدیم.اینو توی یک کاغذ‌ میارن و امضا میکنن. من رفتم توی تقسیم نامه ی خونه رو دیدم.دیدم واحد من یک انباری داره.اما توی سند اورده نشده و سازنده میگه گفتن نیارم که به جاش پارکینگ دومو بهم بدن.حالا بخشی از اون واحد ها رو بچه های وارث فروختن و افرادی دیگه ای ساکن شدن و مدرک دست نوشته رو قبول نمیکنن. من الان باید چیکار کنم؟
راهی هست که بتونم سند دستی رو محضریش کنم ؟ یا فقط میتونم انباریمو بگیرم؟ یا چطوری میتونم با همین دست نوشته ثابت کنم این پارکینگ برای منه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اصولا در صورت جلسه تفکیکی که توسط کارشناس ثبت انجام می گیرد باید انبار و پارکینگ هر واحدی مشخص و تفکیک شود و بر اساس آن سند صادر می شود و اگر پارکینگ در سند قید نشود مالکیت قانونی ندارید