مشاوره حقوقی رایگان - حکم صادر شده از اداره کار بوکان

باسلام خسته نباشی
اینجانب ی. در سال 1399 حکم از ادار کار بوکان به محکوم شدن هیات امناء پاساژ ... صادر شد و برای اجرای حکم به دادگستری انتقال دادن ولی در حکم از اداره کار فقط ذکر شده هیات امناء تا مرحله توقیف هیات امناء یش رفتم نه حساب دارند به اسم هیات امنا نه اسامی ذکر شده باشد از اداره کار چند مرتبه به ادار کار برای درست کردن اسامی مراجعه کردم هر بار جواب سر بالا دادن برای اسامی هیات امنا از خود دادگستری باید مکاتبه کنن با پیگیری خودم مکاتبه کردن و اسامی هیات امنا استعلام کردیم حالا دادگستری می فرمایند چون در حکم اول اسامی ذکر نشده ما نمی توانیم حساب اشخاص هیات امنا توقیف کنیم چند بار با خود رییس دادگستری حضوری رفتم می فرمایند قاضی خودش این جوری صلاح دانسته. و چند بار هم به 1580 تماس گرفتم جوابی ندادن جدن خیلی خیلی ناامید هستم حکم به نفع من صادر شده ولی هیج ارکانی جواب گو نیست یک مشاوره میخواهم چون به خدا عالم قسم ندادم وکیل بگیرم حکم من 6 میلیون زدن بعد از 15ماه به در بسته خودن شماره تماس من است

بسم تعالی
ریاست محترم دادگستری –بوکان
باسلام و دعای خیر
با احتراما اینجانب ی. فرزند الف. دارای کد ملی ........
ریاست محترم دادگستری در راستی رای صادر شده به پرونده .............. از اداره کار بوکان و محکوم شدن هیات امناء پاساژ ... (1399) و استعلام اسامی هیات امناء اجرا نشدن حکم اجرای مربوطه (دادورز شعبه 5 اجرای احکام مدنی) لطفا برای هر نوع شبه و ابهام در مورد محکوم شدن و رای صادر شده از اداره کار استعلام فرمایید.
و هزینه هایی دادرسی و دیرکرد یک سال (1399) و چند ماه که محکوم شدن هیت امناء که قبلا محکوم شده اند.
لطفا خواهشمند است در صورت لزوم دستورات لازم را مبذل فرمایید.

باسپاس و احترام

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام از قاضی رفع ابهام از حکم را درخواست نمایید