مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت درب منزل

سلام خسته نباشید. پدرم سفته ای امضا کرده و توان پرداخت ندارد حالا طلبکار چند نفر رو اجیر کرده و چند شبه مزاحم ما میشن بابامم نمیدونم کجا رفته. یه بار که مزاحم شدن زنگ زدم به 110 نمیدونم صورت جلسه شده یا نه حالا میخوام شکایت کنم که برای منو خواهرام یه وقت مشکلی ایجاد نکنن و وقتو بی وقت هم مزاحم نشن ولی نمیدونم باید چیکار کنم یا چطور شکایت طرح کنم مراحلش رو و اینکه کجا برم برام بگین. ما ساکن مشهد هستیم. با تشکر از پاسخ تون

پاسخ ها :

سیدپیمان شمس

جناب آقای سیدپیمان شمس :

سلام ، به نزدیکترین دادسرای محل سکونت خود برای طرح شکایت مراجعه کنید .