مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه سوابق جبهه به عنوان شغل سخت و زیان آور

سلام. من مدت بیست و یک ماه از خدمت سربازی ام را در خط مقدم جبهه خدمت کرده ام. الان بازنشسته تامین اجتماعی هستم و مدت 24 ماه خدمت سربازیم را سازمان تامین اجتماعی با دریافت مبلغ مشخص جزء سوابق من منظور کرده است ولی سازمان از قبول بیست و یک ماه خدمت در جبهه به عنوان سختی کار اجتناب کرده است و نامه یگان مربوطه که تایید کرده این مدت در خط مقدم بوده ام موجود هست ولی هنوز کارت ایثار نگرفته ام. لطفاً راهنمایی بفرمایید هم برای سختی کار و هم برای نحوه دریافت کارت ایثارگری. سپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود
برای سختی کار به دیوان عدالت مراجعه نمایید و در خصوص ایثارگری به یگان مربوطه