مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه رهن ملک

با سلام. بنده یک واحد آپارتمان را به همراه همسرم دیدیم و پسندیدیم. در آپارتمان که نیمه کاره هم بود با موجر به توافق رسیدیم و ایشون به املاکی گفت که خونه برای این ها هست و رفتیم بنگاه و من سه میلیون بیعانه داده و رسید گرفتم. بعد از این املاکی مشتری دیگری سر ساختمان برده و ظاهرا پیشنهاد قیمت بالاتر شده است. الان موجر میگوید قیمت جدید یک ریال هم کمتر نه. آیا من میتوانم علیه املاکی طرح شکایت و درخواست خسارت از قبل اتلاف وقت و هزینه نمایم؟

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام ، خسارات موضوع سوال ، ارکان دعوی مسئولیت را ندارد، نتیجتا تنها می توانید مبلغ بیعانه را مسترد نمایید

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. خیر. مگر این که قولنامه نوشته باشید و خسارت قید کرده باشید.