مشاوره حقوقی رایگان - تعریض ملک

سلام. ملکی دارم که از انتهای آن راهی قدیمی و باریک برای کشاورزی رد شده است. در حال حاضر اهالی اقدام به تراشیدن خاک پشت حصار بنده و ملک مجاور نموده و کمی تعریض انجام شده و دهیاری هم جدیدا آن راه را به عنوان کوچه تعریف کرده است. آیا امکان بازگشایی و تعریض کوچه بدون جلب رضایت بنده هست یا خیر؟
طبق قانون حداقل عرض راه کشاورزی چقدر هست؟

پاسخ ها :

بهنام احمدی تازه کند قشلاق

جناب آقای بهنام احمدی تازه کند قشلاق :

حداقل عرض راه برای مکان های مختلف متفاوت است. اولا شما بایستی با مراجعه به طرح هادی صحت وجود راه رو بررسی بفرمایید. دوماً اگر ملک شما دارای سند باشد، ابتدا با تامین دلیل سپس طرح دعوا، می تونین مستندا به قانون نحوه تملک اراضی از دهیاری مطالبه غرامت کنین