مشاوره حقوقی رایگان - کانال تلگرامی

سلام، وقت بخیر.
اگر در تلگرام کانالی با محتوای علمی داشته باشیم و گاهاً پستی در مورد مذهب و نقد و غیره قرار بدهیم، از لحاظ قانونی مشکلی دارد؟ جرم است؟ بسیار ممنون میشوم اگر توضیح دهید.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. بستگی به نوع پست های شما دارد. غالبا با دادن تعهد اگر موضوع سنگینی نباشد حل می گردد.جرم بودن بستگی به پست شما دارد و موضوعی است که مصداقی باید بررسی شود.