مشاوره حقوقی رایگان - در مورد باغ

سلام من یک باغ دارم به متراژ 2250 متر درختان میوه داره در رباط کریم دیوار کشیدم جهاد خراب کرده رفتم جهاد گفت مجوز نمیدیم در صورتی که همسایه های من چهار دیوار هستن دارای قولنامه رسمیه و دو سال درخواست سند کردم و همه کاراش شده فقط منتظر صدور سندم هست و جهاد رفتم گفت همسایه ها مجوز دارن در صورتی که میدونم هیچ کدوم مجوز ندارن میتونم از جهاد شکایت کنم برای مجوز ؟ بدشم دزد ها تانکر اب ایستاده منو پایه هاشو دوبار بردن

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
در اراضی کشاورزی و باغی برای انجام هر گونه ساخت و ساز حتی کم و کوچک هم باید از قبل تقاضای مجوز از اداره جهاد بنمایید.