مشاوره حقوقی رایگان - فعالیت تعمیرگاه جنب آرایشگاه بانوان

سلام
میخواستم بدانم آیا تعمیرگاه ماشین که خود به تنهایی چندین فعالیت را انجام میدهد که هر فعالیت صنف جداگانه دارد و جنب سالن زیبایی بانوان قرار دارد که باعث مزاحمت در تردد مشتری های بانوان سالن میگردد آیا تبصره یا ماده ای در قانون اماکن وجود دارد که ایشان را از ادامه فعالیت باز دارد، لطفا من را راهنمایی بفرمایید و ممنون از شما و سایت مفید و پر محتوای شما.

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

توصیه میشود شما با یک وکیل دادگستری در شهر محل سکونت خود تماس بگیرید و افرادی از مشتری های شما که به نوعی از جانب ایشان برایشان مزاحمت ایجاد شده را جهت بستن قرارداد به وکیل معرفی نمایید تا طرح دعوی کیفری از جانب وکیل علیه فردمزاحم صورت پذیرد این امر در جهت مشتری مداری شما نیز کمک شایانی مینماید