مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

باسلام و خسته نباشید
همسر برادرم من بعد از 15 سال زندگی مشترک منزل را ترک نموده است. ایشان دارای سیاهه جهیزیه می باشند و تقاضای استرداد جهیزیه خود را دارند. بعد از طی شدن تشریفات قانونی ایشان به همراه یک مامور از کلانتری آمدند برای بردن جهیزیه. مسملماً بعد از 15 سال زندگی برخی کالا ها از بین رفته و یا مثل مبلمان تغییر پیدا کرده اند. همسر برادرم برادرام اذعان داشتند مبل خودم را می خواهم و صورتجلسه شد و برخی اقلام را نبردند. خواهشمندام راهنمائی کنید حال چه می شود آیا برادرم می تواند اقلامی که نیست یا شبیه آنها را بصورت دسته دوم خریداری نماید چون از لحاظ عقلی نیز بعد از 15 سال زندگی کالاها فرسوده می شد. لازم بذکر است در لیست جهیزیه جلوی کالاها قیمت کالا درج شده است. باسپاس

پاسخ ها :

ابوالفضل فاضلی

جناب آقای ابوالفضل فاضلی :

با سلام فقط می تواند از جهیزیه هر چه مانده را ببرد و نمی تواند به جای مبل خودش مبل دیگری ببرد یا مبل خودش را بخواهد