مشاوره حقوقی رایگان - درخواست راهنمایی جهت جدا کردن یارانه ام بدلیل طلاق پدرومادر

با سلام حدود بیست سال است که پدر و مادرم از هم طلاق گرفته اند و پدرم ازدواج مجدد کرده و ما روترک کرده و مادرم هم بصورت جدا مستقل از ما زندگی میکند و سرپرستی نداریم اما همچنان یارانه به کارت پدرم واریز میشود میخواستم بپرسم میتوانم با اجازه کتبی از پدرم یارانه ام را از ایشان جدا کنم و حدود سی ونه سال دارم و اگر راه حل دیگری هست خواهش میکنم راهنماییم بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

برای جدایی یارانه نیاز به مراجعه به دادگاه ندارد.
به فرمانداری شهرتان مراجعه و با تهیه استشهادیه مبنی بر طلاق والدین ، و فرمهای مربوطه که فرمانداری می دهد یارانه جدا میشود