مشاوره حقوقی رایگان - موتورسیکلتم و در پارکینگ به مزایده دادند

سلام و ادب من از اواسط سال 93 مهر یا آبان بود که بدلیل نداشتن بیمه نامه پلیس راهنمایی و رانندگی تهران توقیف کرد و به پارکینگ فرستادن منم گواهینامه و کارت و سند و کلاه کاسکت همه چیز داشتم 1هفته بعدش رفتم واسه آزادی تشکیل پرونده دادم و خلافی هم صفر کردم و میخواستم بیمه کنم که پدربزرگم عمرشو به شما داد تا 2ماه شهرستان بودم که برگشتم تموم مدارک و بردم که بیمه کنم و ترخیص که تموم پول و مدارکامو دزدیدن و فورا شکایت کردم به راهنمایی هم توضیح دادم برگه شکایت هم نشونشون دادم دوباره برگشتم شهرستان بعد از 1ماه که اخراج نشم از سرکارم مرخصی گرفتم رفتم دنبال المثنی تمامی مدارکم که کارت موتور باید موتورم میبود تا 3ماه بعدش دیدم برگه سبزش پیدا شد جز گمشده ها نبود نهایتا به 10ماه طول نکشید اصلا ما میگیریم 1سال بعد که رفتم آزادش کنم میگه دادیم مزایده قسمتون میدم هرراهی که میدونید زودتر میتونم به موتورم برسم راهنماییم کنید در ضمن اون موقع 2سال خونمون رفته بود تهران الان کرمانشاهم میتونم از اینجا پیگیری کنم بخدا کارگرم کار هم نیست که حتی کرایه ماشین بدم 1راه آسون و سریع کم خرج نشونم بدید فکر کنید منم برادر کوچیکتونم اجرتون امام زمان یکسره منتظر جوابتونم

پاسخ ها :

ایران صیدالی

سرکار خانم ایران صیدالی :

سلام باید تهران پیگیری کنید،نهایتا پول موتورتون دریافت کنید