مشاوره حقوقی رایگان - سابقه جبهه

باسلام و وقت بخیر
پدر بنده در زمان جنگ تحمیلی به مدت سه ما آموزشی، سه ماه پشت خط مقدم و سه ماه در خط مقدم حضور داشته اند، و بنده نیروی شرکتی یک اداره دولتی هستم و جدیدا بخشنامه ای امده است فرندان ایثارگری که حداقل 6 ماه در جبهه باشد استخدام میشود، خواستم ازتون خواهش کنم راهنماییم کنید با توجه به شرایط حضور پدرم در جبهه این قانون استخدامی شامل حال من میشود یا خیر؟؟
پیشاپیش از لطف و راهنمایی شما سپاسگزارم.

پاسخ ها :

محمدامین عباسی

جناب آقای محمدامین عباسی :

باسلام. باتوجه به سوالتون اره چون پشت خط مقدم، جز، مناطق عملیاتی میباشد. موفق باشید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
از انجا که تاریخ استخدام خود را ذکر نکردید و قبلا بنده به سوالات مشابه پاسخ داده ام در قسمت پاسخ های بنده در پروفایل میتوانید پاسخ سوال خود را بیابید.
لازم بذکر است برای مشمول بودن در این قانون باید قبل از پایان سال 95 در استخدام آن دستگاه دولتی بوده باشید.
موفق باشید.