مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام پارسال کارفرما از من شکایت خیانت در امانت کرده بود که گفته بود به من هارد و کتاب داده که اینطور نبود رفتیم شورای حل اختلاف اونجا من دفاعیه نوشتم و گفتم دست من هیچ چیز نیست چون تایپیست بودم کارفرما گفت فایل های سیستمم نیستند به ما گفتند برین خودتون با هم حل کنین و منع تعقیب اعلام کردن و من چند بار پیام دادم به وکیلشون که فقط میتونم فایل هایی که در سیستم من هست بدم که البته اونا هم داخل سیستم انتشارات موجود بود ولی ایشون به پیام من محل نذاشتن الان دوباره رفته شکایت کرده الان به نظرتون تکلیف من چی میشه ؟ نباید برای ادعاشون شاهد بیارن؟ من باید چکار کنم ممنون برای راهنماییتون

پاسخ ها :

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

با سلام
باید بیان کنید که شکایت جدید ایشان به چه عنوانی می باشد؟ بهتر است مشاوره بگیرید و مدارک شما بررسی شود.