مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق از کارفرما

بنده پیمانکار جزء در یک پروژه بیمارستانی بمدت 9سال بودم که میانگین حدودا در این مدت 5کارگر داشتم که همه حق و حقوقشان را از خودم پرداخت میکردم منتهی چون پروژه دولتی بود و کسر بودجه بهانه خوبی برای پیمانکار کل بود مطالبات بنده و البته دیگر پیمانکاران به تعویق افتاد مدارک هم موجود و قابل انکار نمی باشد منتهی 4ماه قبل استاندار بدلیل عدم سرعت عمل با پیمانکار قطع همکاری و شخص دیگری را یکشبه بجای ایشان اوردند و الان هیچ کس با وجود اینکه همه چیز برایشان به وضوح روشن است اما پاسخگو نیستند میگویند باید با پیمانکار قبلی تسویه کنید و او هم میگوید من از دولت بستانکارم و شانه خالی میکند و این مسئله باعث شده بنده الان حتی توان پرداخت اقساط بانکیه خودم را نداشته باشم و حسابها مسدود شده از طرفی مالباخته از طرفی هرروز دیرکرد بانکها بیشتر و واقعا به هیچ عنوان توانایی تسویه ندارم اگر کسی میتواند لطفا راهنمایی بفرمایید بسیار سپاسگذارم

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
شما باید دادخواست مطالبه خود را به دادگاه حقوقی تقدیم کنید و با جلب نظر کارشناسی طلب خود را مطالبه کنید .
موفق باشید