مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از فردی که براش پول کارت به کارت کردم

برای انجام کاری که خلاف نیست فردی به عنوان واسطه با من تماس گرفت گفت من این کار را برات انجام میدم و هر مرحله فلان مبلغ ازت میگیرم. ما تلفنی با هم ارتباط داشتیم تمام پیام های رد و بدل شده بین من و ایشون در واتساپ و پیامک موجود هست و پول هایی را که به حساب ایشون واریز کردم قبض هاش تو واتساپ من هست. از ایشون نام بانک و شعبه ای که حساب داره، شماره ملی، شماره ثابت، شماره همراه را دارم. پول براش واریز کردم ولی کارها را برای من انجام نداد.میخام پولمو ازش پس بگیرم و ازش شکایت کنم.ر اهی داره یا نه

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام بله با فیش های واریزی و پیامکها می توانید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما می توانید دادخواست مطالبه وجه
را مطرح نمایید و ...