مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین توقیفی

با عرض سلام و ادب و احترام. ببخشید مزاحم شدم من سوالی از حضورتون داشتم
ماشینی از شخصی خریدیم که ماشین توقیفی بود به دلایل مشکلاتی که داشتیم انتقال سند انجام ندادیم چند سال بعد که قصد فروش داشتیم فهمیدیم ماشین توقیفی هست و در زمان توقیف به ما فروخته شده صاحب ماشین گفت ماشین رو بر میداره یکساله هر بار میگفت ماشین یه مشکل داره درستش کنید رفتیم بنگاه قرارداد نوشتیم گفت وام بگیرم گیرم اومد پول میدم ولی تا اون موقع ماشین باید پارکینگ خودم باشه بعد از چند ماه زنگ زد گفت بیاید ماشین چک کنیم مشکلی نداشت پول بدیم ماشین به خاطر بلااستفاده بودن باتریش خراب شده بود ما رو مجبور کرد باتری بخریم بعد گفت اون بنگاهی قبلی رفته خارج باید دوباره بریم بنگاه ما هم رفتیم دوباره حق بنگاهداری دادیم الان زنگ زده میگه وامم تایید اعتبار نشده میخوام یه سکه بدم به اون کسی وام رو تایید میکنه میگه اگه شما یه میلیون ندید من سکه بخرم ماشینتون نمیخرم ماشین از پارکینگ میندازم بیرون مسئولیتی قبول نمیکنم ما هم الان دستمون خالیه یه ریال نداریم باید چیکار کنیم که پول ماشین رو ازش بگیریم؟
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست ابطال بیع به علت در توقیف بودن اتومبیل و خسارات و هزینه دادرسی را مطرح
نمایید و ..