مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی دادخواست خلع ید

سلام
ملکی موروثی رو بهمن 99 خریدم و سند تک برگ هم گرفتم اما یکی از وراث که طبق قرارداد باید 20اسفند 99 خونه رو تحویل میداد، تا الآن ملک رو تخلیه نکرده،
من برای انجام کارهای قانونی از همسرم وکالت گرفتم، الآن 4سوال دارم
1.آیا بعد از گذشت 7روز میتونم دادخواست بدم یا طبق اظهارنامه باید حتما 10روز بگذره؟ دادخواست خلع ید رو با اسم خودم بنویسم یا همسرم؟
2.برای گرفتن دستور موقت حتما باید موضوع توسط کارشناس دادگستری کارشناسی بشه؟ یعنی الزامیه؟
3.پرونده به شورای حل اختلاف میره یا به دادگاه؟ و اگر به حل اختلاف میره،میتونم کاری انجام بدم که مستقیما به دادگاه بره و معطل حل اختلاف نشم؟
4.چقدر زمان میبره حکم دادگاه صادر بشه؟
چون صاحب خونه ی خودم حکم تخلیه گرفته برام و مجبورم سریعا به ملکی که خریدم برم

پاسخ ها :

سيده سميرا  موسوي

سرکار خانم سيده سميرا موسوي :

سلام مخاطب محترم. اگر شما وکیل دادگستری نیستید با وکالتنامه محضری نمی توانید در دادگاه، شورای حل اختلاف، دیوان عدالت اداری و هر مرجع قضایی و شبه قضایی دیگری به عنوان وکیل همسر خود علیه هر شخص حقیقی و حقوقی طرح دعوا نمایید. شما فقط می توانید با یکی از وکلای دادگستری قرارداد وکالت منعقد نمایید و به عنوان وکیل مع الواسطه همسر خویش به ایشان وکالت بدهید البته در صورتی که در وکالتنامه تنظیمی به این موضوع یعنی انعقاد قرارداد وکالت با وکیل دادگستری تصریح شده باشد. موفق باشید.