مشاوره حقوقی رایگان - چه مشکلاتی برای من پیش میاد

سلام من حدود 4 ماه پیش وارد یه کاری شدم که کارت ملی و شماره کارت را گرفتن و با شیادی به من قبولوندن که کارشون قانونیه بعد از یک هفته دیگه پیداشون نشد بعد یک ماه بعدش پیداشون شد و یهو به صورت عجیبی رفتن و من فکر کردم مشکلی نیست چند روز پیش متوجه شدم کارتم مسدوده حالا چه کاری باید انجام بدم برام چه مشکلاتی ممکنه به موجود بیاد
(کارشون خرید ارز دیجیتال بود)
همچنین یک ماه یپش انگار یکی زنگ زده بود میگفت از اگاهی هستش و شاکی هست ولی بعد از این که پرسید چه اطلاعاتی ازشون داری دیگه هرگز تماس نگرفت
چه کاری باید انجام بدهم لطفا بگید

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

وكيل بگيريد از اطلاعات شما سواستفاده شده است

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. متاسفانه از اطلاعات حساب و.. شما سوءاستفاده شده است و به استناد چت هایی که با این افراد داشتید می بایست از خود رفع اتهام کنید.