مشاوره حقوقی رایگان - حق مالکیت کوچه بن‌بست

باسلام. منزل ما در انتهای یک بن‌بست کوچک قرار دارد. یک خانه‌ی دیگر هم در کنار ما هست. چپ و راست کوچه دو همسایه داریم که سر نبش قرار دارند و درب آنها به بیرون کوچه باز میشود. با توجه به اینکه کوچه خیلی قبل تر 4 متری بوده و بعدا با عقب نشینی طرفین، 6 متری شده، آیا آن دو همسایه چپ و راست، حق باز کردن درب و پنجره داخل کوچه دارند یا خیر؟ و آیا میتوانند ادعای مالکیت پارک خودرو کنار دیوار مشرف به کوچه داشته باشند یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
کوچه قانونا متعلق به اشخاصی است که درب آنها داخل آن کوچه است و اشخاص دیگر هیچ حقی ندارند

سیده کوثر قریشی لاریمی

سرکار خانم سیده کوثر قریشی لاریمی :

دطبق قانون مدنی تمام اهالی یک کوچه بن بست مالک آن هستند