مشاوره حقوقی رایگان - در اختیار گذاشتن مدرک کارشناسی برق به یک شرکت پیمانکار

با سلام
چند روز پیش یکی از دوستان که پیمانکار شرکت برق می باشد اعلام کرد که یک کپی از مدرک کارشناسیت به من بده در قبال اون ما ماهانه مبلغی به حسابت واریز میکنیم و قرارداد برای این پرداخت و کلیه عواقب شامل بدهکاری مالیاتی و بیمه و کلیه مسئولیت های مالی به عهده خودمون حال میخوام بدونم این کار با توجه به اینکه من خودم از طریق شرکت پیمانکار در مخابرات مشغول کارم مشکلی برای کارم نداره و از اون شرکت پیمانکار برای من مسئولیتی نداره ؟
باتشکر فراوان

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
از نظر قانونی ایراد دارد و مسؤولیت عواقب هرگونه سوء استفاده احتمالی برعهده شما خواهد بود.
موفق باشید