مشاوره حقوقی رایگان - راهن

با سلام و احترام
ملک مسکونی خودم را در رهن برای وام دوستی به نمایندگی شرکت وی که هیات مدیره عمدتا از اعضای خانواده اش هستند قرار دادم
بانک به لحاظ عدم پرداخت اجراییه صادر و الان در مراحل آخر و به مزایده گذاشتن هست
تاکنون دو بار نزدیک به دویست میلیون تومان واریز کردم ولی بانک اکنون مطالبه یک میلیارد و نیم دارد که حدود نهصد میلیون فقط جریمه است
من میتوانم از وام گیرنده و اعضای هیات مدیره شکایت کنم
از بانک هم شکایت کردم بخاطر سود زیاد ولی نتیجه نگرفتم
پیشنهاد شما چیست
سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما علیه وام گیرنده می توانی طرح دعوا کنی