مشاوره حقوقی رایگان - تخلف از مفاد قرارداد مشارکت در ساخت مجتمع تجاری و دادخواست بطلان تقسیم نامه

باسلام و احترام خواهشمنداست درمورد ذیل اینجانب را راهنمایی فرمایید. اینجانب بعنوان مالک با افرادی بعنوان سازنده درساختن مجتمع تجاری مشارکت نمودیم نحوه مشارکت ملک از اینجانب و کلیه هزینه ساخت و ساز تا پایانکار بعهده سازندگان تقسیم مجتمع براساس اصول تقسیم ذکرشده در مشارکتنامه. در این رابطه دو دادخواست در دادگاه بدوی مطرح شده است. دادخواست a با عنوان تخلف از مفاد مشارکتنامه قبل از دادخواست b با عنوان بطلان تقسیم (زیرا نقشه مبنای تقسیم با وضع موجود مجتمع از لحاظ درصد و متر از تجادی متفاوت است) مطرح گردید دادگاه بدوی برای دادخوست bبراساس نتیجه کارشناسی aرای صادر نمود و در دادگاه بدوی دادخواست b اصلا موردکارشناسی قرار نگرفت. به رای دادخواست b اعتراض شد دادگاه تجدیدنظر قرار کارشناسی یکنفره صادر نمود به نظریه کارشناس یکنفره که خلاف واقعیت بود اعتراض و از دادگاه تجدیدنظر درخواست کارشناس سه نفره شد اما قاضی تجدیدنظر براساس نظریه کارشناس یکنفره رای قطعی صادر نمود نهایتا اعاده دادرسی و ماده 488 مطرح اما هیچکدام موثر واقع نشد. لازم به توضیح است که هنوز برای پرونده aرای دادگاه بدوی صادر نشده است و این پرونده ها کاملا فنی بوده و نیاز مبرم به کارشناسی چندنفره دارد تا غیرواقعی بودن نتیجه کارشناسی یکنفره محرز گردد. لطفا راهنمایی فرمایید که اینجانب برای بدست آوردن حق مسلم و ضایع شده ام چکار کنم و ایا میتوانم از قاضی تجدیدنظر شکایت کنم و به نتیجه برسم و همچنین از کارشناس یکنفره و چگونه شکایتم را مطرح کنم؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

امین مهبودی

جناب آقای امین مهبودی :

درود. پرونده دوم مختوم و بعید است با شکایت از قاضی به نتیجه ای برسید.تمام تلاشتان را معطوف پرونده اول کنید.