مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت سکه طلا

با عرض سلام. میخواستم بدونم شخصی که مسئول گرفتن سکه در دادگاه بوده خیانت در امانت کرده است و سکه های من و تعداد زیادی از خانوم ها رو دزدیده و اختلاس کرده است. ایشون مامور دادگاه بوده قبل محاکمه به قید کفالت آزاد شد و چون فرزند شهید بودند بعد از آزادی فرار کردند و بعد مدت ها او را گرفتند و محاکمه کردند که باز ایشون به قید وثیقه آزاد شدند و باز فرار کردند. بعد دو سال وثیقه ایشون رو که شخصی از فامیلشون گذاشته بود به اجرا گذاشتیم و حدود یک سال به هر نحوی دادگاه فروش وثیقه رو به تعویق می انداخت تا این که با گذشت حدود یک سال از اجرای وثیقه برای فروش شخصی مدعی شد وثیقه که زمین بود مال اوست و فروش آن غیر قانونی است. چون شخص وثیقه گزار قبل گذاشتن وثیقه زمین را با مبایعه نامه به او فروخته بود و بعد سند رو به عنوان وثیقه به دادگاه ارائه داده است. اکنون دادگاه رای به توقف اجرای فروش زمین شده و ادعای شخص را قبول کرده و این جا ما مال باختگان متضرر شدیم چون اختلاسگر که مامور دادگاه بوده فراری می باشد و ما فقط با فروش وثیقه میتوانستیم به سکه ها برسیم اکنون درخواست دارم راه کاری ارائه دهید تا به حقمان برسیم

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. با توجه به اینکه شکایت کرده اید و حکم صادر شده است راهی به جز یافتن و جلب ایشان باقی نیست.