مشاوره حقوقی رایگان - ابطال دادنامه

سلام. یک قاضی با استناد به دو دادنامه ابطال شده بر ضرر من اتخاذ تصمیم کرده است. بنده از این قاضی شکایت کردم. برای قضات دادسرای انتظامی اعمال نفوذ قاضی و تخلف در صدور دادنامه اثبات و محرز شد. باز هم امکان ابطال دادنامه که صادر کرده، وجود نداره. زندگی چندین ساله ما رو نابود کرده است.

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

دادنامه ها و تصمیم دادگاه انتظامی قضات را ارسال کنید تا راهنمایی مقتضی ارایه شود