مشاوره حقوقی رایگان - عدم عقب نشینی ملک

با سلام.
بنده ملکی دارم که در سال 1370 در روستا ساخته شده است و سند شش دانگ هم در سال 1385 برای ملکم گرفتم. در سال 1399 جهت بازسازی به بنیاد مراجعه کردم تا پروانه ساخت بگیرم که با عقب نشینی 2 متری از سمت کوچه مواجه شدم. یعنی جمعا 60 متر که خواهان دریافت مبلغ بهاء زمین از بنیاد شدم که گفتن باید به دهیاری بروی و دهیار هم گفت ما ریالی نداریم به تو بدهیم یا رایگان عقب نشینی کن یا برو خونه ات رو بساز و کاری با تو نداریم. الان خونه رو ساختم و دهیار عوض شده است. اون یکی میگوید چرا عقب نشینی نکردی و من هم میگویم قانون مزخرف شما همچین دردسری برای من به وجود آورده است و تو کی پول ملک من رو دادی من عقب نشینی نکردم. ضمنا طبق قانون وضعیت املاک میگوید شما 18 ماه فرصت داشتی با من معامله کنی در غیر این صورت من میتونستم در ملکم همه کار بکنم و تنها جرم من نگرفتن پروانه است که شما ندادید. قانون چی هست؟ ممنون میشوم راهنمایی ام کنید. با تشکر.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ملک شما دارای سند باشد و بنیاد و یا دهیاری شما را مجبور به عقب نشینی کرده باید خسارت ان را جبران کند