مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه در دوران کرونا

باسلام خدمت اساتید بزرگوار. بنده به مدت یازده سال ملک رو به کمترین قیمت ممکن به مستأجر اجاره دادم و متوجه قیمت روز اجاره مسکن نبوده ام. از سر خیرخواهی اقدام به تمدید قرارداد کردم. الان به دلیل مشکلات عدیده با کمال احترام به مستأجر خود درخواست اجاره بیشتر کردم که البته رهن کامل الان منزل بنده پانصد میلیون هست ولی مبلغی که مستاجر پرداخت کرده دویست میلیون هست که ایشون قبول نکردند. طبق قانون جدید کرونا افزایش اجاره بها به قیمت روز محاسبه میشود یا به قیمتی که از سال قبل توافق کردیم؟ در ضمن قرارداد ما از تاریخ دوم خرداد 1400 منقضی شده و ما برای تمدید اقدام کردیم چهل روز قبل از انقضا ولی متاسفانه متوجه شدیم که مستاجر از حسن نیت ما در تمام این سال ها سوء استفاده کردند و هیچ گونه درخواست یا تماسی برای تمدید نکردند و گفتند برو شکایت کن من هم وکیل میگیرم.

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بگین برای شخص خودتون لازم دارین تا بتونین تخلیه بگیرین جهت مشاوره تکمیلی تماس بگیرین