مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به آبروریزی

سلام. بنده با یک آقایی سه سال نامزد کردم و ایشان متاسفانه تماس صوتی من و مشاوره تلفنی ام از کامپیوتر شخصی من برداشتند و متاسفانه من در اون تماس ها در مورد خیانت خودم و کل شرح زندگی ام رو بیان کردم و حالا ایشون اون صدا ها رو برای دوستان من فرستاده است و حالا تهدید میکند برای خانواده و فامیل میفرستد. من نگران خانواده ام هستم. ایشون تهدید میکند که تو را نابود میکنم و ایجاد مزاحمت میکند. پای آبروی خانواده ام مهم هست. چه راهکاری به من پیشنهاد میکنید. من اگر بخواهم از ایشون شکایت کنم هیچ آدرسی از ایشون ندارم. خواهشا کمک کنید.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
تحت عنوان اخاذی و تهدید و مزاحمت از ایشون شکایت کنید انشالله از طریق خط تلفن یا هر طریق دیگه ای گیر می افته