مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنی

با سلام من دارم از همسرم جدا میشم همسرم اهل فرار است الان یه ساله نه نفقه داده بهم نه هیچی و حکم ها و رای ها به نفع من صادر شده شوهرم مشکل اختلال شخصیت مرزی داره که هم خوف ضرر جسمی و حیثیتی و.... که تائید شده نظر پزشک قانونی هم میباشد حالا میخواهم نقطه زنیش کنم و دستگیرش کنم چطوری میتوانم اینکار را بکنم ؟ دوستان لطفا راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در صورت محکومیت ایشان طبق احکام صادره و متواری بودن ایشان ،از طریق اجرای احکام انجام میشود