مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر دیه

با سلام و عرض خسته نباشید

با تشکر از کارشناسان و وکلای عزیز بنده به ناحق در یک مشاجره با همسایه به سه هزارم دیه کامل محکوم شدم و وقتی به دادگاه تجدیدنظر دادخواست دادم انها نوشتند به دلیل قلت دیات تجدیدنظر باطل است حال بنده به کجا می توانم شکایت کنم این خانم اگر از صد نفر دیگر نیز 1.5 میلیون بگیرد وضع چه می شود ایا چون دیه کم است تجدید نظر انجام نمی شود؟؟؟

پاسخ ها :

عباس مرادی

جناب آقای عباس مرادی :

چنانچه محکومیت به دیه کمتر از 1 دهم دیه کامل باشد برابر قانون قطعی و غیر قابل اعتراض هست

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام طبق قانون احکامی که نصاب دیه ان ده درصد وکمتر باشد قطعی است مگر اینکه در فرایند رسیدگی اول دفاع لازم بعمل می امدوعدم انتساب جرم را منتفی می نمودید موفق باشید