مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با تیر برق

سلام. من چند وقت پیش با موتور با تیر برق تصادف کردم. اول کوچه 6متری است بعد 4 تا خونه دو متر عقب نشینی کردند حالا تیر از خانه ها 2.70 فاصله دارد. من با موتور وارد کوچه شدم سمت چپ ماشین پارک بود و سمت راست ماشین هم یک نفر با کالسکه رد می‌شود منم این دو چیز را دیدم از راست حرکت کردم با تیر برق برخوردم کردم بالای دماغ و پیشانیم آسیب دید. منم خواست از اداره برق شکایت کنم و و بعد دیدم کروکی پلیس که به من داد من را مقصر کرد و گفت اعتراض بزار کمیسیون سه نفر بیاد صحنه را ببیند
امروز 3/15 کلانتری اعتراض گذاشتم گفت سه شنبه برو دادگاه اعتراض را ببینند حدودا یک تومان باید برا اعتراض بریز به حساب دادگاه. حالا چکار کنم. پزشک قانونی هم دوماه برام نوشته. فیلم دوربین مدار بسته هم هست همه چیز مشخص است. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اداره برق مقصر بود پلیس راهور اعلام می کرد