مشاوره حقوقی رایگان - جبران خسارت خودرو معیوب

من به خودرو 206مدل 82 خریدم و بردیم پیش یه مکانیک گفت که موتور سالم بودن برگه کارشناسی بعد از یک روز معلوم شد که متور و گیربکس و.... مشکل دارد ماشین رو برای فروش سنبل کاری کرده بود میتونم شکایت کنم ‌هزینهای که ماشین دارد رو مطالبه کنم ودر برگه قول نامه ذکر شده که خودرو با کارشناسی خریدار فاقد عیوب می‌باشد ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متاسفانه کارشناسی خودرو که از ناحیه شما صورت گرفته عدم عیوب را قید کرده لذا ادعای عیب برای فروشنده متصور نیست واگر کارشناس خطایی انجام داده باید جبران خسارت نمایید