مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتور با ماشین

سلام. بنده با موتور با ماشین شاخ به شاخ (سمت راننده) تصادف کردم. کارشناس اول من رو مقصر کردن. اعتراض گذاشتیم سه کارشناس بعد هم من رو مقصر کردن. از آنجایی که من از تصادف هیچی یاد ندارم، نمیدانم واقعا مقصر کیه. من احساس کردم کارشناس ها با راننده ماشین دست به یکی کردن. برا کارشناس های بعدی هم شاید من رو مقصر کنند. چاره چیست؟ ولی من احساس میکنم راننده ماشین انحراف به چپ داشتن

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام حق اعتراض در مهلت ابلاغ نظریه کارشناسی برای هر یک از طرفین محفوظ است .مهلت اعتراض به نظر کارشناس رسمی دادگستری در پرونده مطروحه در دادگاه عمومی حقوقی ، ظرف یک هفته از تاریخ ابلاغ اخطاریه می باشد