مشاوره حقوقی رایگان - حفاظتی

سلام خسته نباشید . من میخوام استخدام نیروی انتظامی بشم بعد برای چک کردن سیم کارت ها آیا سیم کارتی که به نام خودم نباشه مثلا به نام شوهر عمه باشه و دست من باشه ایا اونم چک میشه؟؟؟ و اینکه اگه چک میشه ایا چت های واتساپ هم چک میشه با این خط؟

پاسخ ها :

رقيه  مقدم زابادي

رقيه مقدم زابادي :

بله چک میشه درصورتی که شمارشوبدیدبه اونها

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. معمولا شماره ای که شما در اختیار دارید و با آن امور خود را میگذرانید، مورد بررسی همه جانبه قرار می گیرد.