مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام

با عرض سلام و خسته نباشید.چند وقت پیش رای پرونده مربوط به مهریه خانم بنده در دادگاه تجدید نظر اصفهان صادر و قطعی شد.ایشون چهار دانگ از منزل مسکونی بنده رو که تنها دارایی بنده بود رو توقیف کرده که بنده8ماه پیش درخواست مستثنیات دین کردم ولی قاضی دستور داد تا پرونده به اجرای احکام منتقل نشه دستوری در این مورد نمیده..حالا سوالات بندا اینه:
1-پرونده معمولا پس از چند روز از دادگاه تجدید نظر به اجرای احکام ارسال میشه؟
2- ایا این چهار دانگ منزل که تنها دارایی بنده است و 2 دانگ ان که قسمتی از مهریه خانم بنده هست جزء مستثنیات دین قرار میگیره؟اگر هست چرا قاضی همان روز دستور ازاد سازی منزل رو ندادن؟
3اگر‌جزء مستثنیات قرار بگیره روال اجرای احکام به چه صورت خواهد بود ؟ایا در همان جلسه اجرای احکام باید تکلیف 4 دانگ بنده و 2 دانگ خانمم مشخص بشه یا این جریان رو باید جای دیگه پیگیری کرد؟؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام متن حکم دادگاه چیست؟