مشاوره حقوقی رایگان - مانع شدن مادر برای عقد دختر

سلام، وقت بخیر، یک راهنمایی درباره مساله ازدواج میخواستم، اگر راهنمایی کنید ممنون میشم.
من با یک دختر خانم 5سال پیش آشنا شدم و قصد ازدواج کردیم، چون پدر ایشون سالها بود ازشون خبری نبود و حتی یک شماره هم از ایشون نداشتیم ما بین خودمون صیغه محرمیت 100 ساله خوندیم، که موقت باشه تا مراحل رسمیشو طی کنیم، تو قضیه رسمی کردن ازدواج ما سهل انگاری کردیم چون همه چیزمون روال عادی بود، تا اینکه هفته گذشته خواستیم بریم برای محضر که مادر و برادر خانمم دربو قفل کردن و به زور نمیذارن خانمم بیاد بیرون! پدرشم که همچنان نیست و شماره ای هم ازش نیست! خواستم ببینم با توجه به این که پدر ایشون هم نیست، و با توجه به اینکه ایشان از سن 17 سالگی نه تنها سرپرستی خودشو به عهده داشته بلکه عمده هزینه خانواده هم ایشان پرداخته و امروز 24 ساله هستش، ما باید چه اقدامی کنیم که قانونا عقد رسمی کنیم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

با توجه به نبودن پدر باید درخواست اجازه ازدواج را از دادگاه بگیرید.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

در خصوص عدم اجازه خروج از منزل با پلیس 110 تماس بگیرید ودر خصوص اجازه جهت ثبت نکاح از طریق قانونی اقدام کنید