مشاوره حقوقی رایگان - چک مفقودی

باسلام. بنده سال 96 شش فقره چک در وجه حامل و بدون تاریخ و با مبلغ به کسی دادم که ایشان ادعای گم شدن نمود و من نیز فورا اعلام مفقودی چکها را از دادگاه گرفتم و به بانک بردم بعد از یک ماه یکی از چکها برگشت خورد و در دادگاه هم براساس ماده1257ادعای ایشان رد شد و رای به نفع من داده شد. درضمن او با شماره خودش در تلگرام اقرار به در دست داشتن چکها نموده و مرا تهدید به دادن پول نموده بود. و الان او اعتراض کرده و باز در دادگاه تجدیدنظر وقت رسیدگی داده اند و در لایحه دفاعیش باز هم نامی از مدرک و یا شاهد نبرده است. و دادگاه از من بعنوان گواه آن طرفی که چکها را گم نموده است را خواسته ولی آن طرف حاضر به گفتن و شهادت در دادگاه نیست و یه جورایی با خواهان هم دست اند باید چکار کنم که نتوانند به ناحق مرا محکوم کنند. در دادگاه اول هم شاهد و مدرکی که نشان دهد او از من طلبکارست نداشته و ندارد. باتشکر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.از دارنده چک از بابت تهدید وسرقت چک (جداگانه)شکایت کیفری کن.یاالله