مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام پدرم به عنوان عابر با موتور سیکلت تصادف کرد که منجر به فوت او شد راننده موتور به علت بی توجهی مقصر شناخته شد و فاقد بیمه و گواهینامه نیز می باشد الان مدت 4ماه از از این حادثه می گذرد و او به قید وثیقه ازاد است می خواستم بدانم در اولین جلسه دادگاه پیش رو چه مطالبی مطرح میشود و مابه عنوان متشاکی چه باید بکنیم ؟ باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

پاسخ سوال شما نیاز دارد به مطالعه پرونده و اظهارات راننده موتورسیکلت در صورتجلسات

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
ضمن عرض تسلیت
در صورتیکه نظریه کارشناسی قطعیت یافته و بر این اساس از دادسرا به دادگاه ارسال شده و در اونجا وقت رسیدگی تعیین شده در صورتیکه شما کلا قصد رضایت ندارید میتونید تقاضای اعمال مجازات قانونی و پرداخت دیه کامل پدر مرحومتون رو داشته باشید.
در خصوص رضایت نیز اختیار با شما و سایر وراث خواهد بود

اكبر زارع

جناب آقای اكبر زارع:

درخواست دیه از صندوق خسارت جانی در چنین مواردی پرداخت میشود

سعيد  خاني

سعيد خاني :

دوست عزیز شما اگر نظر کارشناس و سایر مدارکتون آماده باشه تا به دادگاه برسه چند ماه طول می کشه. اگه پرونده رفته دادگاه تو جلسه باید از طرف شاکی باشین