مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زن

سلام 41 سالمه با خانومم همسن و ازدواج زود داشتیم.
23سال از ازدواجمون میگذره و 2فرزند بزرگ دارم. و با توجه به 2،،3 اشکالاتی که خودم داشتم نزدیک به 5ساله من مشکلی نداشتم.. و 20روزی هست که یه وویسی بدست من رسیده که خانومم با شوخیای پشت تلفن ی اقای متاهل فامیل تقریبا نزدیک که به شوخیای رکیک و زشت اون توجه و جوابهایی در جهت همراهی که اطرافیانش متوجه نشن به اون اقا میده... و من اعتمادی نمیبینم و جواب درست حسابی نمیده و میگه نشنیدم یا به فرزندانم گفته اشتباه کردم. ضمنن وویس واسه مهرماه 99 است... و نمیدانم تو این سالها چقدر تماس و یا چه تماسهایی داشته اند...این صداها به منظور اختلاف خانوادگی داماده باجناقم رخ داده که شنیدم اون اقایی که باخانومم رابطه تلفنی داشته. با خواهر زنم رابطه نزدیکی داشته.. و همین حرفای رکیک و بیشتر با بقیه خواهرزنامم داشته.
نصف خونه بنامش زدم بابت اعتماد و زندگی مجدد بعلت اشتباه خودم.. و الان بجای روشن شدن موضوع با دخترم از منزل خارج و در منزل یک اشنای قدیمی هستند.. و حرف از جدایی مسالمت امیز با بچه ها را دارد و مهریه نمیخواهد....
من چه شکایتی و از چه کسانی میتونم داشته باشم.
وویس صدای خانومم هست با اون اقا و عکسشم گذاشتن رو صدا با مشخصات همسر که من میباشم و نام پدرش...