مشاوره حقوقی رایگان - نحوه شکایت و پیگیری بابت چند فقره چک که به دروغ اعلام مفقودی شده

سلام
بنده فروشگاه مواد غذایی دارم در سال 98 که همسر سابق بنده در فروشگاه من صندوق دار بود به دور از چشم بنده پولی که بابت خرید اجناس میزاشتم مغازه رو بر میداشته و جای اون به شرکت ها چک خودش و ارایه میداده و پشت چک ها رو مهر بنده رو زده و من بیخبر بودم و‌ بعد از مدتی که به مشکل خانوادگی خوردیم و درگیر مسایل بودم موعد چک ها رسیده بود و شرکت ها ان را به در مغازه میاوردند و از بنده مطالبه پول میکردند و من همه رو پرداخت کردم مجدد وقتی گواهی برگشتی رو خوندم دیدم چک هایی که خودش نوشته امضا کرده داده به شرکت و اعلام مفقودی کرده بعد گذشت این مدت و جدایی کامل بنده جهت مطالبه وجه چک ها رفتم اقدام قضایی کنم که به علت نداشتن کد رهگیری پرونده برگشت خورد به بانک مراجعه کردم که کد رهگیری بگیرم میگن چون اعلام مفقودی کرده تو سیستم بانک مرکزی ثبت نشده و نمیتونیم کد رهگیری بگیریم بنده الان چیکار کنم و چطوری و با چه عنوانی از ایشون باید شکایت کنم هم به جرم اعلام مفقودی کذب هم مطالبه وجه چک ها که از شرکت ها رضایت نامه گرفتم که چون بنده تسویه کردم حقوق چک و به بنده واگذار کردن
ممنون میشم از راهنمایتون
توضیح اینکه چک ها در وجه شرکت صادر شده و توسط همون شرکت برگشت خورده

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
مطابق ماده 14 قانون صدور چک اعلام مفقودی چک به صورت غیر واقعی جرم است، با مدارکی که فرمودید شکایت مطرح نمایید