مشاوره حقوقی رایگان - تهمت همسر

سلام، خسته نباشید.
شوهر من دو سال مدعی هست من با کسی رابطه دارم و به من تهمت می زند و آزار و اذیت میکند. از سرکار که بر میگردم از مهمونی برمیگردم ادعا دارد که من با کسی رابطه و نزدیکی دارم در صورت که واقعیت ندارد و او معتاد هم هست. چطور میتونم اون لحظه ثابت کنم که من رابطه ایی نداشتم از طریق دکتر و ...؟ لطفا راهنمایی کنید.
ممنون

پاسخ ها :

مسعود بني هاشميان اصفهاني

مسعود بني هاشميان اصفهاني:

سلام، موضوع شما حقوقی نیست، هر دو به اتفاق به مشاور خانواده مراجعه کنید