مشاوره حقوقی رایگان - همسرم هیچوقت پیش بنده نمی آمد

سلام عرض میکنم
بنده دوشنبه برای شکایت همسرم در رابطه با نفقه باید در شورای حل اختلاف حاضر بشم
با توجه به اینکه ما در عقد بودیم و خانمم برای نفقه شکایت کرده آیا اگه بتونم ثابت کنم ایشون هیچ وقت پیش بنده نمی آمدند و خانه پدرشون بودند به نفع بنده هستش؟ و آیا نفقه کمتر میشه؟
با تشکر اگه میشه لطفا پاسخ بدید چون دوشنبه باید برم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمااگرمدعی هستید که همسرتان ازشماتمکین نمیکند باید دعوای الزام به تمکین را دردادگاه خانواده مطرح کنید البته اگر همسرتان بدون عذرموجه ازشماتمکین نمیکند مثلا اگر ازحق حبس استفاده میکند
وبه شورا هم اطلاع دهید که دعوای تمکین دردادگاه خانواده درحال رسیدگی است که پرونده نفقه تان راهم بفرستند به دادگاه خانواده که باهم رسیدگی شود چراکه وقتی یکی ازدعاوی درصلاحیت دادگاه باشد دعوای دیگر نیز ازشورا باید دردادگاه رسیدگی شود