مشاوره حقوقی رایگان - دو رای متناقض

با سلام. چرا رای که توسط قاضی شورا داده میشه باید قاضی مدنی اونرو تایید کنه؟ مگه هر دو قاضی نیستن؟ که در این زمینه رای من نقض شده توسط قاضی مدنی... دوم این که شکایت من ارزش مالی زیادی اصلا نداره که نیاز به وکیل باشه...شکایت من درباره مخفی کردن اقساط بیمه ثالث از یک خریدار می باشه...که من شکایت کردم که عنوان شکایت عدم پرداخت اقساط آتی ثالث هست. حرف قاضی اینه که اگه اقساط پرداخت نشه حق شکایت به وجود میاد اما من نه میتونم ماشین رو پس بدم چون حق فسخ داره. عنوان شکایت من هم عدم پرداخت اقساط بوده. من میتونم تو همین شکایت کتمان نگفتن داشتن بیمه اقساطی رو وارد کنم که اگه شخص فروشنده میگفت من ماشین رو نمی خواستم اما قبول کردم اقساط رو یکجا پرداخت کنه

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام موضوع شما نیاز به گفتمان بیشتری دارد
لطفا جهت مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با این شماره تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیام بدهید لطفا

سيدرضا جلاليان

جناب آقای سيدرضا جلاليان:

در خصوص دو رای متناقض فقط اعاده دادرسی در صورت قطعیت احکام صادره آنهم در خصوص حقوقی به اخرین دادگاه صادر کننده رای و در کیفری فقط دیوان عالی کشور و در خصوص مخفی کردن اگر موجب بروز خسارت و یا دریافت اضافه نباشد مشکلی نخواهد داشت اما بازهم مشاوره حضوری به شما تجویز می شود