مشاوره حقوقی رایگان - عدم تنظیم سند ملک توسط فروشنده

سلام. من و همسرم اوایل بهمن 98 خانه ای رو قولنامه کردیم و حدود 80 درصد مبلغ رو پرداخت کردیم و 20 درصد مابقی ماند تا مالک سند را تک برگ کند و برای دریافت وام اولیه من و همسرم به بانک بیاید. فروشنده در بنگاه قید کرد که سند او مشکل دارد و در رهن بانک هست و برای فک رهن نیاز به یکی دو ماه زمان دارد و بنگاه دار هم سه ماه به ایشان زمان داد ولی بعد از سه ماه هنوز مشکلات سند رفع نشده است و مثل این که چندین توقیفی نیز سند دارد. حالا من نمیدونم با توجه به عدم تعیین زمان دفترخانه برای سند زدن ( چون بانک باید پس از تشکیل پرونده محضر را مشخص کند) و همچنین گذشت 3 ماه زمان قید شده ما میتونیم شکایت کنیم و رای دادگاه چه خواهد بود؟ ممنون

پاسخ ها :

عدم تنظیم سند ملک توسط فروشنده تنظیم سند ملک رفع توقیف سند سند ملک خریداری شده سند ملک