مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو برای سفته

سلام. من به یک نفر سفته دادم و او به اجرا گذاشته است. برای پیام اومد که پرونده شما به احکام مدنی واصل شد. یک ماشین دارم دیشب از شیراز میومدم هیچ کس به کار من کار نداشت ولی همین طور که وارد سیستان و بلوچستان شدم گفتند ماشین تو از احکام مدنی توقیف شده است. آیا به خاطر همون سفته توقیف شده است؟ اگر حکم توقیف رو گرفته یعنی حکم جلب من رو هم گرفته است. لطفا یکی جواب بدهد.

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
چنانچه مدیونیت دیگری به شخص یا اشخاص ثالث ندارید دلیل توقیف خودرو شما همان موضوع پرسش شما بوده لکن با توجه به توقیف خودرو امکان بازداشت و جلب شما تا زمان برگزاری مزایده وجود ندارد.
مضافاً اینکه ممکن است قبل یا حین مطالبه وجه سفته ها دادخواست تامین خواسته به شورا یا دادگاه حسب وجه موضوع سفته ها تقدیم شده باشد.