مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه

سلام. خانمی هستم دارای معلولیت و در منزل همسرم زندگی میکنم. خواستم بدانم نفقه به من و فرزند مشترکمان تعلق میگیرد چون ایشان میخواهد ازدواج کند. و دیگر اینکه منزل مسکونی که ما در آن ساکن هستیم را میتواند به دلیل اینکه میگوید بدهکارم را بفروشد در صورتیکه درخواست نفقه معوقه هم کرده بودم و مورد قبول واقع نشد ولی از نفقه جاریه حرفی نزدن و تصمیمی گرفته نشده و به ما ابلاغ نشده. آیا دادگاه نفقه جاریه و معوقه با هم فرق داره؟ اون کی ابلاغ میشه؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

ترک انفاق نفقه حال و اینده می باشد که از دادسرا باید پیگیری شود ونفقه گذشته از دادگاه خانواده اقدام میشود .سوالتان را متوجه نمیشوم همسرتان میخواهد ازدواج کند یا فرزندتان؟