مشاوره حقوقی رایگان - سلام و عرض ادب

زمینی بصورت نسق خریدیم که گفتند مشکلی نداره. بعد که استعلام گرفتیم نصفش منابع طبیعی هست. گفتند که درخواست سند بدهید تا جواب استعلامها بیاید. و پشت مبایعه نامه ذکر شده که درصورت هرگونه مشکل بعهده فروشنده هست. آیا متن پشت مبایعه نامه وجه قانونی دارد؟ شکایت از نصف زمین که مشکل دارد رو بکنم؟ شکایت من نتیجه دار هست؟ و اینکه الان شکایت کنم یا اینکه صبر کنم استعلام های ثبت اسناد بیاید؟ اگر صبر کنم تاخیر در شکایت نمی شود؟ ممنون

پاسخ ها :

محمد طالبی

جناب آقای محمد طالبی:

اجازه بدهید جواب استعلام بیاد بعد اقدام کنید و در هر حال به جهت مستحق انللغر در امدن مبیع حق فسخ معامله رو دارید