مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند بخشش مهریه

سلام. من در محضر برگه ای به عنوان ابرا مهریه امضا کردم و من هیچ اطلاعی نداشتم که این کار یعنی چه.
فقط به من میگفتند امضا کن که برویم و طلاق رو بگیریم. بعد شوهرم با حیله گری زیر همه چیز زد و گفت تو را طلاق نمی دهم و مهریه ات رو هم بخشیدی. به نوعی سر من کلاه گذاشتند. آیا ماده قانونی وجود دارد که این سند رسمی ابطال بشود و من مهریه رو بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام موضوع تخصصی هست بله در صورتی که اثبات کنید ابرا در برابر طلاق بوده و طلاق صورت نپذیرفته تقاضای ابطال سند ابرا رو مطرح نمایید